DIENOS PIETŪS
Lunch of the day
Ketvirtadienis/Thursday
11:30-15:00
Šviežių kopūstų sriuba patiekiama su pyragėliu įdarytų mėsa
Fresh cabbage soup is served with a pie stuffed with meat
Silkė su agurkų – porų salotomis ir bulvių kroketais Herring with cucumber – leek salad and potato croquettes
Žemoje temperatūroje kepta kiaulienos sprandinė su raudonojo vyno padažu, keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir morkytėmis Low temperature fried pork neck with red wine sauce, fried potatoes, green beans and carrots
Kėdainių blynai su mėsa patiekiami su švelniu varškės padažu Potato pancakes with meat are served with a mild curd sauce
Lietiniai blynai su sūriu ir mėlynojo pelėsinio sūrio padažu Pancakes with cheese and blue cheese sauce |
2.2
4.7
5.0
4.9
4.8
|
Dienos desertas – Sūrio tortas Dessert of the day – Cheesecake 1.5
|
Svarainių arbata su medumi Quince tea with honey 1.5 |
Šviežiai spaustos sultys
Fresh Juice 2.2
|
Išsinešimo indai
Take-away dishes 0.2 |