MENIU

DIENOS PIETŪS

Lunch of the day

Ketvirtadienis/ Thursday

11:30-15:00

Šviežių kopūstų sriuba patiekiama su pyragėliu įdarytų mėsa

Fresh cabbage soup is served with a pie stuffed with meat

 

Silkė su agurkų – porų salotomis ir bulvių kroketais

Herring with cucumber – leek salad and potato croquettes

 

Žemoje temperatūroje kepta kiaulienos sprandinė su raudonojo vyno padažu, keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir morkytėmis

Low temperature fried pork neck with red wine sauce, fried potatoes, green beans and carrots

 

Kėdainių blynai su mėsa patiekiami su švelniu varškės padažu

Potato pancakes with meat are served with a mild curd sauce

 

Lietiniai blynai su sūriu ir mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

Pancakes with cheese and blue cheese sauce

2.2

 

 

4.7

 

 

5.0

 

 

 

 

 

4.9

 

 

4.8

 

 

Dienos desertas –  Sūrio tortas

Dessert of the day –  Cheesecake

1.5

 

 

Svarainių arbata su medumi

Quince tea with honey

1.5

Šviežiai spaustos sultys

Fresh Juice

2.2

 

Išsinešimo indai

Take-away dishes

0.2

Pusryčių meniu

Breakfast

 

 

Varškėčiai su grietine ir namine uogiene

Cottage cheese with sour cream and homemade jam

 

Omletas su kumpiu ir sūriu

Omelette with ham and cheese

 

Avižinė košė su sviestu ir uogomis

Oatmeal with butter and berries

 

Club sumuštinis su vištiena, šonine ir keptu kiaušiniu

Club sandwich with chicken, bacon and fried egg

 

 

Šviežiai spaustos sultys

Freshly squeezed juice

 

 

Kava/ arbata/ bandelės/ spurgos (klausti padavėjo)

Coffee / tea / muffins / donuts (ask the waiter)

 

4,20

 

 

4,00

 

 

3,50

 

 

5,50

 

 

 

2,00

 

 

 

Meniu a-la-carte