MENIU

Pietų bufetas

Pietūs iš meniu išsinešimui

Burokėlių sriuba

Beetroot soup

 2,00

 

 

Žemaičių blynai su mėsa

Traditional potato patties “Žemaičių” with minced meat

4,50

 

Kiaulienos sprandinės kepsnys su vyne troškitomis bulvėmis 

Pork neck with wine roasted potatoes 

4,70

 

Picų meniu (11:30 iki 16:00 d.d.)

Margarita su buivolės pieno mocarelos sūriu/ Margarita with
Mozzarella di Bufala  5,00

Rikotos sūrio su špinatais ir artišokais/Ricotta cheese with
spinach and artichokes  6,50

Barbekiu plėšytos vištienos/Barbeque with pulled chicken 6,50

Aštraus saliamio su jalapenais ir gražgarstėmis/Spicy salami with
jalapeños and rucola 6,00

Gorgonzolos sūrio su figų džemu ir Serano kumpiu/Gorgonzola
cheese with fig jam and Serano ham 7,00

Pusryčių meniu (9-11 d.d.)

Avižinė košė su goji uogomis, karamelizuotomis
kriaušėmis bei lazdyno riešutais/
Oatmeal with goji berries, caramelized pears and hazelnuts 3,50


Penkių grūdų košė su sėklomis, liofilizuotomis
uogomis bei čija sėklomis brinkintomis mangų
tyrėje/
Five grain oatmeal with seeds, lyophilized berries and chia
soaked in mango puree 3,50


Omletas su vištiena, salierais bei naminiu Pesto
padažu/
Omelette with chicken, celery and homemade Pesto sauce 4,50


Omletas su mocarelos sūriu, artišokais ir trumų
sviestu/
Omelette with mozzarella cheese, artichokes and truffle
butter 4,50


Benedikto kiaušinis su Parmos kumpiu, špinatais,
olandišku padažu ant mūsų keptos sveikuoliškos
duonos skrebučio/
Eggs Benedict with Parma ham, spinach, sauce
Hollandaise on top of our homemade bread 4,50


Benedikto kiaušinis su sūdyta lašiša, olandišku
padažu, smidrais ant baltos duonos skrebučio/
Eggs Benedict with salted salmon, sauce Hollandaise,
asparagus on top of white bread 4,50


Šakšuka su keptais moliūgais, feta ir žolelėmis/Shakshuka with baked pumpkin, feta cheese and herbs 4,50